تصور کنید در قلب ایتالیا در رستورانی دنج با عطر فرح بخش ریحان و سیر هستید و پیش رویتان پاستایی که با سس پستوی معطر و خوش رنگ تزئین شده واقع شده است. یک قاشق از آن میل می کنید و ترکیبی از طعم های دلچسب و تازه را تجربه می کنید که تا ابد در خاطرتان حک خواهد شد....
طرز تهیه نان و پنیر مخصوص امروز بسیار شبیه به رسپی فرنچ تست معروف فرانسوی ها است که برای صبحانه تهیه می نمایند. با کمی تغییر و خلاقیت شما می توانید یک نان تست و پنیر حرفه ای و خوشمزه برای صبحانه خود آماده کنید. ما در این ساندویچ از پنیر چدار، بیکن، تخم مرغ...
این کشور به علت داشتن کوهستانی زیبا، مقصدی محبوب برای سفر است. جاذبه های مهم دیگر، مسیرهای پیاده روی بسیار عالی آن است و بعلاوه فعالیت های اسکی و زمستانی متعدد آن نیز گردشگران را به خود جلب می نماید.
پاستا از آن دسته غذاهایی است که با صدها سس مختلف، طبخ می گردد. اتفاقا یکی از جذابیت های پاستا گستردگی طعم هایی است که می توان با سس های ممختلف به این غذای اصالتا ایتالیایی داد.
پروماست کازئین را می توان به راحتی جایگزین مواد غذایی پرچرب کرد و در رسپی های مختلف از آن استفاده کرد. به این ترتیب، نه تنها همراه با غذا یک ماست با چربی و قند صفر را دارید، بلکه پروتئین را به اندازه زیاد در یک وعده دریافت می کنید.
علاوه بر گل های زیبا، آب و هوای خوب و باران های ملایم، بهار علامت دیگری هم دارد، هجوم شته ها! در این فصل آفتی که بیشتر از همه توجه را به خود جلب می نماید و مشکل ساز می گردد، همین شته معروف است!
آشپزی در طبیعت از تجربیات نابی است که نباید آن را از دست دهید. غذایی که در دل طبیعت، با امکانات آنجا و هوایی دلنشین پخته می گردد طعمی بسیار لذیذ پیدا می نماید. آشپزی در طبیعت امکانات خاص یا هزینه هنگفتی احتیاج ندارد، تنها روحیه ای سرزنده و جمعی پرنشاط...
طرز تهیه خوراک کدو با گوشت در این بخش برای علاقه مندان به آشپزی قرار داده شده است. این خوراک بسیار ساده و در عین حال مقوی بوده و شما می توانید به راحتی در منزل این غذا را آماده کنید.
در میان غذاهای ایرانی، کباب همیشه جایگاه خاص و ویژه ای دارد و بیشتر مردم ترجیح می دهند در کنار خانواده یا برای گردش دسته جمعی از این غذا استفاده کنند.
سس انبه برای فلافل مانند پیازداغ برای آش است. همان طور که آش بدون پیاز داغ چیزی کم دارد، فلافل هم بدون سس انبه مزه اش نصفه ونیمه است. ترکیب طعم ملس و جادویی سس انبه با فلافل تند و ترد، یک ترکیب رویایی ست. این ترکیب می تواند روز شما را بسازد و طعمی فراموش...
چرا با خبرنگاران به قبرس سفر کنیم؟کم کم فصل تابستان در حال آغاز شدن است و سفر یکی از اولویت ها برای تمام خانواده ها و همینطور جوانان است. اما این که به کجا بخواهیم سفر کنیم خودش می تواند سوالی باشد که کل تابستان بگذرد و جوابی برای آن پیدا نکنید. برای همین...
کوکی ها از ساده ترین و راحت ترین شیرینی هایی هستند که زود تهیه میشن و برای عصرانه و میان وعده یه گزینه خیلی عالی هستند؛ تنوع در تهیه کوکی ها بسیار زیاده و شما به راحتی میتونید انواع مدل های کوکی رو با مواد مختلف درست کنید. البته بعضی از کوکی ها مثل بعضی...
ته شیری یک مدل برنج جنوبی است که با شیر تهیه می گردد و بسیار مقوی و خوشمزه است.
امروزه کمتر کسی از خواص روغن آرگان بی خبر است. این روغن را از هسته میوه درخت آرگان تهیه می نمایند و یکی از گرانترین روغن های دنیا و به طلای مایع معروف است.زنان مراکشی از سال ها پیش، برای جوان سازی و تغذیه پوست، مو و بدن خود از این روغن استفاده می کردند....
روغن کانولا از دانه های گیاه کانولا استخراج می گردد که در واقع رقم گیاه کلزا است. اما بر خلاف گیاه کلزا، روغن کانولا حاوی اسید اوروکیک بالا نیست و بعلاوه فواید زیادی برای سلامتی دارد که در این مقاله مورد
ماش پلو از آن غذاهایی است که هرکس با دستور پخت مخصوص به خودش درست می نماید؛ با گوشت، بدون گوشت، با سبزی، بدون سبزی و .. . خبرنگاران زندگی اما طرز تهیه این غذا را بدون گوشت، با سبزی و مخصوص گیاه خوارها آموزش می دهد. غذایی ساده و سبک با مواد مغذی بسیار بالا.
ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه های انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می گردد.
خبرنگارانـ حلوا یکی از خوراکی هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف جهان به روش های گوناگون پخته می گردد. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبت های مذهبی مثل عزاداری های ماه محرم، ماه رمضان و برای نذری دادن تهیه می نمایند. حلوا علاوه بر...
افرادی که به طعم گردو و دارچین در شیرینی و کیک علاقه زیادی دارن این شیرینی یکی از بهترین گزینه ها واسشونه.
باقلوای عربی بر خلاف باقلوای استانبولی و ایرانی دستور پخت آسانی دارد و و برای تهیه آن حتی نیازی به فر هم نیست. به خاطر استفاده رشته شیرینی پزی در این مدل باقلوا، به آن باقلوای رشته ای هم می گویند.