طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی نظیر

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه های انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می گردد.

طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی نظیر

مواد لازم برای تهیه مرغ ناردونی:

  • ران مرغ 4 تکه
  • انار میانه 1 عدد
  • آلو بخارا 8 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه لازم
  • شکر (در صورت احتیاج) به اندازه لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
  • آب به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی:

1. ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید

2. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و اندازهی روغن مایع داخل آن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم گردد.

3. پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد اندازهی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست گردد.

4. در مرحله بعدی ران های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.

5. در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته گردد.

6. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.

7. در 30 دقیقه سرانجامی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در 15 دقیقه سرانجامی پخت انار را دان کنید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید.

8. در سرانجام طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل اندازهی شکر به آن اضافه کنید.

9. نکته مهم در خصوص خورش ناردون این است که این غذا به صورت کم آب سرو می گردد ، پس باید خورشت تا زمانی که خورش به روغن بیفتد روی حرارت بماند ، پس از اینکه آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.

10. می توانید در این غذا به جای دانه های تازه انار از دانه های خشک شده هم بهره ببرید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید