نکات طلایی برای آشپزی در طبیعت

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، آشپزی در طبیعت از تجربیات نابی است که نباید آن را از دست دهید. غذایی که در دل طبیعت، با امکانات آنجا و هوایی دلنشین پخته می گردد طعمی بسیار لذیذ پیدا می نماید. آشپزی در طبیعت امکانات خاص یا هزینه هنگفتی احتیاج ندارد، تنها روحیه ای سرزنده و جمعی پرنشاط می خواهد تا یک وعده فراموش نشدنی در کنار عزیزانتان داشته باشید.

نکات طلایی برای آشپزی در طبیعت

در این مقاله پس از آشنایی با روش های آتش روشن کردن در طبیعت، آموزش 10 غذای ساده برای طبیعت نیز آورده شده است. این غذاها زحمت زیادی ندارند و کبابی کردن آن ها طعم خوب آن را دو چندان می نماید.

نکات طلایی در درست کردن آتش برای پخت غذا

آتش درست کردن در طبیعت علاوه بر اینکه در درست کردن غذا به کار می آید برای ایجاد روشنایی و گرما نیز کاربرد دارد. برای پختن غذا در طبیعت می توانید از آتش، منقل، گازهای مسافرتی و گزینه های دیگر بهره ببرید. اگر انتخاب شما بر پا کردن آتش است، در ادامه به نکات طلایی در درست کردن آن اشاره می کنیم:

درست کردن آتش

درست کردن آتش در طبیعت به مهارت احتیاج دارد. اگر از دسته افرادی نیستید که زیاد به طبیعت می فرایند یا تابه حال آتش درست ننموده اید بهتر است قبل از اولین تجربه آشپزی در طبیعت، چندین دفعه آتش درست کردن را تمرین کنید.

برای آتش درست کردن در طبیعت در اولین قدم باید در پی هیزم های خشک بگردید. اگر از بودن هیزم خشک در مقصد اطمینان ندارید می توانید با خود هیزم خشک یا ذغال ببرید. وسایل آتش زا مانند ژل آتش زا، بنزین، نفت یا الکل به همراه داشته باشید. برای شعله ور کردن آتش به کبریت احتیاج دارید. اگر کبریت را فراموش کردید نگران نباشید. خبر خوب اینکه با یاری وسایلی مانند سنگ چخماق، ذره بین یا دیگر امکاناتی که در اختیار دارید می توانید آتش ایجاد کنید.

قسمتی از زمین را در نظر بگیرید. این قسمت باید خشک باشد و تا حد امکان چمن و گیاهان دیگر دور باشد. به مقدار 30 سانتی متر از زمین را حفر کنید تا در صورت وجود باد آتش شما خاموش نگردد. با توجه به احتیاجتان می توانید آتش هرمی، آتش مثلثی، آتش ضربدری یا آتش کابینی ایجاد کنید.

در آتش هرمی چوب ها را از کوچک تا بزرگ روی هم به گونه ای قرار دهید تا هرم تشکیل گردد. این نوع آتش برای پخت و پز مناسب است. برای شعله ور کردن آن از خرده چوب هایی که داخل هرم هستند آغاز کنید و آن ها را آتش بزنید.

برای درست کردن آتش مثلثی ضروری است ابتدا درون گودالی که کنده اید مواد آتش زا مثل کاغذ و برگ خشک بریزید. خرده چوب ها را با زاویه کمی روی مواد آتش زا ریخته و چوب های بزرگ تر را روی آن ها بریزید. حالا خرده چوب ها را شعله ور کنید و بعد از مدتی دوباره خرده چوب بریزید. زمانی که آتش به خوبی گرفت هیزم ها را بر روی آن بگذارید. این نوع آتش برای خوراک پختن مناسب است.

روش های آشپزی در طبیعت

روش های مختلفی برای آشپزی در طبیعت وجود دارد که با توجه به غذایی که می خواهید بپزید متفاوت هستند.

استفاده از تخته چوب

یکی از متداول ترین روش های آشپزی، آشپزی روی تخته چوب است. برای این کار احتیاج به یک تخته چوب ترجیحاً از چوب راش یا سدر دارید. ماده غذایی خود را که می تواند شامل گوشت ماهی، مرغ یا گوشت قرمز باشد روی تخته چوب قرار دهید و آن را به راحتی زیر و رو کنید.

استفاده از تخته سنگ

ابتدا یک سنگ صاف پیدا کنید که ارتفاع کمی داشته باشد. حالا به راحتی مانند استفاده از تخته چوب، ماده غذایی خود را روی آن قرار دهید. از مزیت های استفاده از تخته سنگ و تخته چوب تماس غیر مستقیم ماده غذایی با آتش است.

بسته بندی

با استفاده از برگ های موجود در طبیعت می توانید ماده غذایی خود را بسته بندی کنید و روی آتش قرار دهید. این کار را با یاری فویل نیز می توانید انجام دهید. برای بسته بندی با برگ درختان به برگ های پهنی که نازک نباشند احتیاج دارید. ساقه پیچک نیز برای بستن آن انتخاب خوبی است. قبل از استفاده از این روش از سمی نبودن برگ ها اطمینان پیدا کنید.

سیخ چوبی

از چوب های نازک به عنوان سیخ بهره ببرید. چوب های خشک در طبیعت را بر داشته و سر آن ها را چاقو به شکلی فرم دهید که تیز گردد و بتوانید ماده غذایی خود را بر آن بزنید. اگر انتخاب شما استفاده چوب به عنوان سیخ است توجه داشته باشید که ماده غذایی تان را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا به طور کامل پخته گردد.

10 نوع غذای ساده ای برای طبیعت

حال که با روش های ایجاد آتش و پختن غذا در طبیعت آشنا شدید، در ادامه 10 نوع غذای ساده ای که می توان در طبیعت پخت را می خوانید:

جوجه کباب

هنگامی که حرف از طبیعت و آشپزی در طبیعت به میان می آید اولین گزینه جوجه کباب است. جوجه کباب غذای لذیذی که به راحتی پخته می گردد و در بین عموم مردم نیز هواداران زیادی دارد.

ابتدا مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. سپس با توجه به ذائقه خود در سس آن از ترکیب آبلیمو، زعفران، فلفل دلمه، ماست، پیاز و ادویه جات بهره ببرید. مرغ خود را برای چند ساعت در سس آماده شده قرار داده و با خود به طبیعت ببرید. با یاری سیخ های فلزی یا چوبی یا توری آن را بر روی آتش بپزید و نوش جان کنید.

ماهی کباب

ماهی یکی از برترین طعم ها را زمانی پیدا می نماید که آن را کباب کنید. زیرا بوی زهم آن گرفته می گردد و به خوبی همه نقاط آن پخته می گردد. می توانید ماهی خود را از قبل در موادی مثل سیر، رزماری، آبلیمو و ادویه جات برای چند ساعت بگذارید و بعد آن را کباب کنید. اگر ماهی شما تازه باشد می توانید تنها به آن نمک زده و مستقیم روی آتش بگذارید. سپس آن را در کنار گوجه کبابی به همراه نان یا پلو میل بفرمایید.

برگر ذغالی

برگر ذغالی هواداران خود را دارد و به راستی خوردن این غذا در طبیعت می چسبد! می توانید گوشت برگر را آماده یا خانگی تهیه کنید و با خود به طبیعت ببرید. همراه با آن پنیر، سس، قارچ و خیارشور و گوجه ببرید. هنگامی که برگرهایتان کاملاً کبابی شد نان خود را روی آتش بگذارید تا طعم دودی بگیرد و گرم گردد. ساندویچ چیزبرگر با طعم طبیعت نوش جانتان.

نیمرو و مخلفات

نیمرو از متداول ترین غذاهای طبیعت است. پختن آن به مواد زیادی احتیاج ندارد و انرژی چندانی از شما نمی گیرد. نیمرو خود را می توانید به صورت املت با گوجه، پیازچه، بادمجان کبابی، گوشت بیکن یا پنیر ترکیب کنید و از مزه جادویی آن لذت ببرید. هر کدام از این ترکیبات را اگر قبلاً در خانه امتحان نموده اید فراموش کنید. این غذا روی آتش یک مزه بهشتی به خود می گیرد.

میگو

کبابی کردن هر کدام از غذاهای دریای را جز روش های پخت در اولویت قرار دهید. میگو را به هر شکلی که بپزید خوش طعم خواهد بود. این غذای دریایی در مدت زمان کوتاهی می پزد. می توانید آن را از قبل در سسی که محتوی آبلیمو، سیر، نمک و رزماری است بخوابانید. سپس در ماهیتابه روی آتش تفت دهید. یا آن را به سیخ بکشید و کبابی کنید. در هیچ کدام از روش ها بیشتر از 15 دقیقه نگذارید که میگو روی حرارت بماند.

آب گوشت آتشی

آب گوشت آتشی در دیزی سنگی در دل طبیعت یک وعده فراموش نشدنی برای شما ثبت می نماید. گوشت، گوجه، حبوبات از قبل در آب خوابانده، ادویه جات و سیب زمینی را درون ظرف مورد نظرتان بگذارید. روی آن آب بریزید و روی آتش قرار دهید. پس دو الی سه ساعت آبگوشت آتشی شما آماده است. آن را با نان سنگک داغ و ترشی میل کنید.

هات داگ کبابی

هات داگ از دیگر غذاهایی است که پختن آن در طبیعت آسان است و در عین حال خوشمزه. هات داگ ها را به سیخ بکشید و بعد از مدت کوتاهی به همراه نان داغ و سس خردل ساندویچ درست کنید. به همراه آن انواع مخلفاتی که طبق ذائقه تان است مثل پنیر، سس قرمز یا قارچ می توانید سرو کنید.

شیشلیک کبابی

تکه های دنده گوشت گوسفند را می توانید نمک بزنید، به سیخ بکشید و روی آتش قرار دهید. طعم لذیذ آن در کنار گوجه کبابی، سبزیجات و نان تازه فراموش نشدنی خواهد بود. بعلاوه می توانید در سس نیز از قبل بخوابانید و بعد از چند ساعت به سیخ بکشید.

خوراک لوبیا

خوراک لوبیا بسیار مقوی است. این غذا یک انتخاب خوب برای افراد گیاهخوار است. لوبیا را با مقداری آب به همراه سیب زمینی، قارچ و ادویه جات دلخواه روی آتش قرار دهید. پس از 2 ساعت غذای شما آماده است بدون آنکه احتیاج باشد زمان و انرژی زیادی صرف پختن آن نموده باشید. به همراه نان تازه یا پلو یک غذای خوشمزه و سریع است.

خوراک بادمجان

انواع خوراک هایی که با بادمجان درست می شوند مثل کشک بادمجان یا میرزاقاسمی را می توانید در طبیعت به آسانی درست کنید. بادمجان ها را به سیخ بکشید و روی آتش قرار دهید تا کبابی شوند. در ترکیب با سیر، گوجه کبابی و تخم مرغ میرزاقاسمی با چاشنی طبیعت بخورید. بعلاوه می توانید آن را با کشک و سیر مخلوط نموده و با گردو و سبزی تازه کشک بادمجانی خوش طعم میل کنید.

نکات کلی آشپزی در طبیعت

  • هنگام ترک مکانتان به هیچ وجه از قلم نیاندازید که آتش را به طور کامل خاموش کنید. در غیر این صورت خسارت های جبران ناپذیری به طبیعت وارد می گردد.
  • قبل از سفر مواد اولیه غذا را به طول کامل فراهم کنید. یک فهرست از وسایل لازم داشته باشید و در سرانجام آن را چک کنید.
  • از کبریت ضدآب بهره ببرید.
  • یک کیسه با خود به همراه داشته باشید تا زباله ها را درون آن بیندازید و هنگام برگشتن به مبدأ آن را در سطل زباله بیندازید.
  • بعد از تمام شدن آشپزی ظرف ها پر از آب نموده و روی آتش قرار دهید تا راحت تر تمیز شوند.

سخن آخر

به خودتان فرصت تجربه آشپزی در طبیعت را بدهید. پس از یک بار تجربه مشتاق می شوید بارها و بارها آن را تکرار کنید. در این مقاله سعی شد همه نکات لازم برای روشن کردن آتش، روش های آشپزی و طبخ غذاها و نهایتاً 10 غذای مناسب برای پختن در طبیعت آورده گردد تا خاطره ای ناب و لذت بخش داشته باشید. از قلم نیاندازید از تجربیات خود از آشپزی در طبیعت بنویسید و اگر پیشنهادی برای آتش بر پا کردن در طبیعت، طبخ غذا و آشپزی دارید ما را نیز در آن سهیم کنید.

اگر خرید کردن برای رفتن به طبیعت برایتان سخت است یا فکر می کنید همه وسایل لازم را از یک مغازه نمی توانید بخرید، وبلاگ ماه موزیک این امکان را برای شما فراهم می نماید تا در زمانی سریع و بدون اتلاف انرژی بسیاری از مایحتاج لازم را بخرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "نکات طلایی برای آشپزی در طبیعت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات طلایی برای آشپزی در طبیعت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید