طرز تهیه پاستا پستو ساده خانگی خوشمزه با تمام رازها

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، تصور کنید در قلب ایتالیا در رستورانی دنج با عطر فرح بخش ریحان و سیر هستید و پیش رویتان پاستایی که با سس پستوی معطر و خوش رنگ تزئین شده واقع شده است. یک قاشق از آن میل می کنید و ترکیبی از طعم های دلچسب و تازه را تجربه می کنید که تا ابد در خاطرتان حک خواهد شد. اگر هوس چشیدن این طعم بی نظیر را دارید، نیازی به گذر از هفت شهر عشق نیست! در ادامه طرز تهیه پاستا پستو ساده خانگی را بخوانید.

طرز تهیه پاستا پستو ساده خانگی خوشمزه با تمام رازها

مواد لازم برای تهیه پاستا پستو ساده

  • پاستا (به دلخواه) 200 گرم
  • ریحان تازه 2 پیمانه
  • پنیر پارمیزان رنده شده 50 گرم
  • مغز گردو 50 گرم
  • سیر 2 حبه
  • روغن زیتون 1/2 پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پستو ساده

1. به جوش آوردن آب و ریختن ماکارونی در آن

در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو ساده درست مثل طرز تهیه پاستا با پنیر گودا ابتدا آب را به یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد اضافه کنید، چند قاشق نمک اضافه کنید و آب را به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن آب، پاستا را اضافه کنید و حرارت را روی حرارت ملایم قرار دهید. پاستا را تا آل دنته بپزید. وقتی پاستا آماده شد آن را آبکش کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

نکته در خصوص آل دانته: Al dente به حالتی از پخت ماکارونی یا پاستا گفته می گردد که در آن پاستا لطیف است اما وقتی آن را گاز می گیرید همچنان سفت است.

2. آماده کردن سس پستو

اکنون و در این مرحله ریحان، پنیر پارمیزان، مغز گردو، سیر، نمک و فلفل سیاه و آبلیمو را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد همانطور که مخلوط کن در حال کار است، کمی روغن زیتون بریزید و چند بار دیگر هم بزنید. در نهایت سس پستوی آماده را در یک کاسه یا شیشه بریزید.

نکته: اگر به گردو حساسیت دارید، می توانید از بادام یا بادام زمینی به جای آن بهره ببرید.

3. مخلوط کردن پاستا و سس پستو

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا پستو ساده پاستا را به یک کاسه منتقل کنید تا حرارت غیر ضروری به پستو اضافه نگردد چون ریحان وقتی که داغ می گردد سیاه می گردد. بعد سس پستو را روی پاستا بریزید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده گردد. کمی پنیر پارمزان تازه بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه پاستا پستو

تهیه پاستا فرقی هم ندارد طرز تهیه پاستا آلفردو باشد یا طرز تهیه پاستا ساده یا حتی پاستای پستویی که اینجا خواندیم کار ساده ای است که همه می توانند از عهده آن بربیایند اما احتیاج به دقت و رعایت نکات و فوت وفن های آن دارد که در ادامه مرور می کنیم.

برترین ماکارونی برای تهیه پستو

برای تهیه پاستا می توانید از هر ماکارونی که بیشتر دوست دارید بهره ببرید. پستو واقعا با همه پاستاها خوب است، اما برترین گزینه شامل پنه، زیتی یا حتی ماکارونی اسپاگتی است. اگر دوست دارید با انواع ماکارونی به شکل تصویری آشنا شوید حتما به کتاب کاله مراجعه کنید. البته به خاطر داشته باشید که می توانید خمیر پاستا را هم در منزل تهیه کنید. طرز تهیه خمیر پاستا در منزل را می توانید در کتاب کاله با جزییات لازم بخوانید.

استفاده از مخلوط کن یا غذاساز برای تهیه سس پستو

برای تهیه سس پستو می توانید از مخلوط کن یا غذاساز بهره ببرید. اگر از مخلوط کن استفاده می کنید، ممکن است سس کمی ناهموار گردد. در این صورت می توانید آن را با قاشق از صافی عبور دهید تا یکدست گردد و اگر سس پستو غلیظ شد، می توانید کمی آب یا روغن زیتون به آن اضافه کنید تا رقیق تر گردد.

اضافه کردن مواد دیگر به پاستای پستو

برای آن که پاستای پستوی شما کامل تر باشد می توانید میزانی مرغ گریل شده یا حتی میگوی کبابی اضافه کنید. البته اضافه کردن قارچ و سبزیجات هم بسیار خوب است. گوجه فرنگی تازه یا تفت داده شده یا گوجه فرنگی گیلاسی هم آن را خوش رنگ تر می نماید. می توانید طرز تهیه پاستای سبزیجات را برای ایده گرفتن بیشتر برای استفاده از انواع سبزیجات در پاستا مطالعه کنید.

البته اضافه کردن انواع پنیر بخصوص پنیر موزارلای نگینی هم می تواند این پاستا را کامل تر کند و اگر دوست دارید پاستای شما سالم تر باشد می توانید میزانی نخود فرنگی یا عدس هم به آن اضافه کنید.

برترین زمان نگهداری پاستا پستو و سس پستو

پستو آماده را باید در یک ظرف دربسته قرار دادید و در یخچال بگذارید. پستوی خانگی که به درستی نگهداری گردد تا 5 روز ماندگاری دارد. اما اگر می خواهید آن را فریز کنید یادتان باشد که پستو خیلی خوب یخ می زند. سس پستو را در یک ظرف دربسته بریزید یا آن را در یک سینی یخ بریزید و فریز کنید. وقتی یخ زد، از سینی یخ خارج کنید و در کیسه فریزر نگهداری کنید. سس پستو را می توانید به مدت 9 تا 12 ماه در فریزر نگهداری کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا پستو ساده خانگی خوشمزه با تمام رازها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پستو ساده خانگی خوشمزه با تمام رازها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید