طرز تهیه پاستا زعفرانی در خانه

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، پاستا از آن دسته غذاهایی است که با صدها سس مختلف، طبخ می گردد. اتفاقا یکی از جذابیت های پاستا گستردگی طعم هایی است که می توان با سس های ممختلف به این غذای اصالتا ایتالیایی داد.

طرز تهیه پاستا زعفرانی در خانه

این خوراکی لذیذ، غذای اصلی مردم ایتالیا بوده و بیشتر مدل های طبخ آن نیز از فرهنگ ایتالیا وارد جوامع دیگر شده است. پاستا زعفرانی با عدس یکی از خوش طعم ترین روش های طبخ پاستا است که در ادامه این مطلب از کتاب کاله طرز تهیه آن را آموزش می دهیم. پس، ما با همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا زعفرانی

  • عدس یک دوم پیمانه
  • پاستا 500 گرم
  • فلفل چیلی (کوچک و ریز شده) یک عدد
  • فلفل دلمه (ریز شده و زرد) نصف عدد
  • کره پاستوریزه کاله (آب شده) دو قاشق غذاخوری
  • ارده کنجد یک دوم پیمانه
  • زعفران (دم کشیده) دو قاشق غذاخوری
  • گشنیز (خرد شده) یک قاشق مرباخوری
  • ریحان (خرد شده) یک دوم پیمانه
  • حمص دو پیمانه سر پر
  • پیاز (میانه و ریز شده) یک عدد
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه
  • سیر (خیلی ریز شده) شش حبه
  • لیموترش یک عدد
  • نمک به میزان لازم
  • آب مرغ دو پیمانه
  • پاپریکا دودی دو قاشق چای خوری

طرز تهیه پاستا زعفرانی

مرحله اول

پیش از هر اقدامی ابتدا عدس را بشویید و در قابلمه بریزید. روی عدس ها را با آب بپوشانید و حدود 25 تا 30 دقیقه روی گاز قرار دهید تا با حرارت پخته و نرم گردد. چند دقیقه قبل از خاموش کردن و تمام شدن آب عدس، به آن نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

زعفران دم کشیده را به همراه روغن زیتون، آب لیمو و پوست آن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آیند. سپس، حرارت را در حدی که مخلوط گرم بماند، کم کنید. اگر برایتان سوال پیش آمده که زعفران دم نموده را چطور باید درست کنید، در پاسخ باید بگوییم کار سختی نیست اما نکات ریزی دارد که پیشتر در کتاب کاله در خصوص نحوه تهیه و نگهداری آن اشاره ای نموده ایم.

مرحله سوم

بعد از اتمام پخت عدس، یک قابلمه بزرگ را به مقدار سه چهارم پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

مرحله چهارم

ماهیتابه را روی حرارت گذاشته، کره را درون آن ریخته و پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل چیلی را به آن افزوده و تفت دهید. سپس، نمک، عدس پخته شده، گشنیز، ریحان، پاپریکا، ارده و حمص را به همراه آب مرغ به آن بیفزایید و روی شعله ملایم بگذارید تا آب مرغ کامل با حرارت تماشا خشک گردد. روش تهیه آب مرغ را هم پیشتر در کتاب کاله شرح داده ایم. گرچه روش تهیه آن آسان است، اما اگر آشپزی را تازه آغاز نموده اید، پیشنهاد می کنیم حتما اولین بار از روی دستور تهیه پیش بروید.

مرحله پنجم

برای تهیه پاستا، طبق روش تهیه درج شده روی بسته بندی، پاستا را داخل آب در حال جوش ریخته و به مقدار ای که قابل خوردن گردد، بپزید. سپس آبکشی کنید.

مرحله ششم

سسی را که در مرحله دوم با آبلیمو و زعفران آماده نموده بودید را به عدس افزوده و پاستاها را با سس به دست آمده، مخلوط کنید. حدود دو دقیقه، همه مواد را با هم روی شعله ملایم گذاشته و در قابلمه را ببندید تا قل بخورد. بعد از این مدت، غذای آماده شده را در بشقاب ریخته، با گشنیز تزئین نموده و با ماست سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پاستا زعفرانی با عدس

  • درصورت تمایل می توانید از خامه ترش در تهیه سس این پاستا بهره ببرید.
  • در مصرف زعفران دقت کنید چرا که میزان زیاد آن برای خانم های باردار و بعضی افراد مبتلا به آلرژی خطرناک است.
  • حتما عدس را از قبل خیس کنید تا باعث نفخ نگردد.
  • اگر می خواهید سطح دانش آشپزی تان را محک بزنید، می توانید حتی خودتان اقدام به تهیه خمیر پاستا کنید. به این ترتیب، کاملا خودکفا یک پاستای زعفرانی خوشمزه را از صفر تا صد خودتان تهیه دیده اید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا زعفرانی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا زعفرانی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید