طرز تهیه کوکی جو پرک با تزیین توت فرنگی
به گزارش وبلاگ ماه موزیک، کوکی ها از ساده ترین و راحت ترین شیرینی هایی هستند که زود تهیه میشن و برای عصرانه و میان وعده یه گزینه خیلی عالی هستند؛ تنوع در تهیه کوکی ها بسیار زیاده و شما به راحتی میتونید انواع مدل های کوکی رو با مواد مختلف درست کنید. البته بعضی از کوکی ها مثل بعضی از کوکی های شکلاتی، دستور پخت حساسی دارن و نمیشه در دستورشون دست برد چون کیفیت کوکی ازبین میره و شکلی که میخواین بدست نمیاد.امروز براتون دستور یه کوکی خیلی راحت و سریع رو داریم که زمان زیادی برای پخت و تهیه اش احتیاج ندارین و به سادگی در منزل میتونید تهیه اش کنید. علاوه براین بخاطر فواید جو دوسر، بسیار سالم و مقوی ست. از دیگر دسرهایی که حاوی جو پرک هستند، میتوان به پارفیت اشاره نمود.
جوپرک یا جو دوسر | 1پیمانه |
کره | 100 گرم |
آرد | 1ونیم پیمانه |
تخم مرغ | 1عدد |
شکر قهوه ای | 3 قاشق غذاخوری |
شکر سفید | نصف پیمانه |
شکلات چیپسی | 3 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | یک پنس |
وانیل | 1/4 ق چایخوری |
توت فرنگی (برای تزیین) | به میزان دلخواه |
مراحل تهیه کوکی جوپرک:
1- کره را به همراه شکر قهوه ای و سفید در کاسه ای بریزید.
2- دو تا سه دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر کاملا با کره مخلوط بشه.
3- تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید. مجددا حدود یک یا دو دقیقه هم بزنید.
4- بعداز مخلوط شدن کامل تخم مرغ، شکلات چیپسی رو اضافه کنید.
5- آرد، بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید و کم کم به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کنید.)تا زمانی که خمیر هنوز میزان کمی چسبندگی داشته باشه).
6- جوی پرک رو درآخر اضافه کنید و با سایر مواد به خوبی مخلوط کنید.
7- کف سینی فر، کاغذ روغنی بندازید. از مواد توپک هایی به مقدار گردو بردارید و کف دستتون گرد کنید.
8- با فاصله روی سینی فر بگذارید. سطح روی کوکی هارو با دست کمی فشار بدید تا صاف و کمی پهن بشن.
9- توت فرنگی ها رو اسلایسی و برش های نازک بدید و روی کوکی های خام قرار بدید. (میزانش سلیقه ای هست ولی سه تا چهاراسلایس توت فرنگی خوشگلترش میکنه).
10- سینی رو داخل فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد برای مدت 15 دقیقه قراربدید. ممکنه حدود بیست دقیقه هم زمان ببره و این به دمای فر بستگی داره. بعداز گذشت 15 دقیقه حتما چک کنید و اگر زیر و اطراف کوکی طلایی شده بود، از فر خارج کنید. اگر نه اجازه بدید چند دقیقه دیگه در فر بمونه.
چند نکته برای خوشمزه تر شدن کوکی ها.
- بعد از پخت، کوکی هارو در ظرف دربسته نگهداری کنید.
- این کوکی ها بافت نرمی دارند.
- اگر شکر قهوه ای ندارید اصلا نگران نباشید. به جای شکر قهوه ای میتونید شکر سفید رو جایگزین کنید.
- اگر میخواید کوکی سالم تری داشته باشید، حتی میتونید از عسل یاشیره خرما و انگور برای شیرین کردن این کوکی به جای شکر بهره ببرید.
- بعد از مخلوط کردن همه مواد کوکی، اگر مایل باشید میتونید از توت فرنگی خرد شده هم داخل مواد کوکی بهره ببرید.
- جوی پرک رو میتونید کمی خردیا پودری کنید ودر کوکی بهره ببرید.
- هرنوع میوه خشکی رو میتونید جایگزین توت فرنگی کنید.این کوکی بدون میوه و با شکلات چیپسی به تنهایی هم واقعا خوشمزه ست؛ ولی توت فرنگی طعم خیلی خوبی بهش میده.
امیدوارم این کوکی های خوشگل و مقوی رو درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید. برای مشاهده دستورهای بیشتر، به کیک و شیرینی های مجله وبلاگ ماه موزیک مراجعه کنید.
منبع: اُکالا