طرز تهیه کوکی جو پرک با تزیین توت فرنگی

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، کوکی ها از ساده ترین و راحت ترین شیرینی هایی هستند که زود تهیه میشن و برای عصرانه و میان وعده یه گزینه خیلی عالی هستند؛ تنوع در تهیه کوکی ها بسیار زیاده و شما به راحتی میتونید انواع مدل های کوکی رو با مواد مختلف درست کنید. البته بعضی از کوکی ها مثل بعضی از کوکی های شکلاتی، دستور پخت حساسی دارن و نمیشه در دستورشون دست برد چون کیفیت کوکی ازبین میره و شکلی که میخواین بدست نمیاد.امروز براتون دستور یه کوکی خیلی راحت و سریع رو داریم که زمان زیادی برای پخت و تهیه اش احتیاج ندارین و به سادگی در منزل میتونید تهیه اش کنید. علاوه براین بخاطر فواید جو دوسر، بسیار سالم و مقوی ست. از دیگر دسرهایی که حاوی جو پرک هستند، میتوان به پارفیت اشاره نمود.

طرز تهیه کوکی جو پرک با تزیین توت فرنگی مواد لازم برای تهیه کوکی جوپرک و توت فرنگی
جوپرک یا جو دوسر1پیمانه
کره100 گرم
آرد1ونیم پیمانه
تخم مرغ1عدد
شکر قهوه ای3 قاشق غذاخوری
شکر سفیدنصف پیمانه
شکلات چیپسی3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
نمکیک پنس
وانیل1/4 ق چایخوری
توت فرنگی (برای تزیین)به میزان دلخواه

مراحل تهیه کوکی جوپرک:

1- کره را به همراه شکر قهوه ای و سفید در کاسه ای بریزید.

2- دو تا سه دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر کاملا با کره مخلوط بشه.

3- تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید. مجددا حدود یک یا دو دقیقه هم بزنید.

4- بعداز مخلوط شدن کامل تخم مرغ، شکلات چیپسی رو اضافه کنید.

5- آرد، بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید و کم کم به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کنید.)تا زمانی که خمیر هنوز میزان کمی چسبندگی داشته باشه).

6- جوی پرک رو درآخر اضافه کنید و با سایر مواد به خوبی مخلوط کنید.

7- کف سینی فر، کاغذ روغنی بندازید. از مواد توپک هایی به مقدار گردو بردارید و کف دستتون گرد کنید.

8- با فاصله روی سینی فر بگذارید. سطح روی کوکی هارو با دست کمی فشار بدید تا صاف و کمی پهن بشن.

9- توت فرنگی ها رو اسلایسی و برش های نازک بدید و روی کوکی های خام قرار بدید. (میزانش سلیقه ای هست ولی سه تا چهاراسلایس توت فرنگی خوشگلترش میکنه).

10- سینی رو داخل فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد برای مدت 15 دقیقه قراربدید. ممکنه حدود بیست دقیقه هم زمان ببره و این به دمای فر بستگی داره. بعداز گذشت 15 دقیقه حتما چک کنید و اگر زیر و اطراف کوکی طلایی شده بود، از فر خارج کنید. اگر نه اجازه بدید چند دقیقه دیگه در فر بمونه.

چند نکته برای خوشمزه تر شدن کوکی ها.

  • بعد از پخت، کوکی هارو در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • این کوکی ها بافت نرمی دارند.
  • اگر شکر قهوه ای ندارید اصلا نگران نباشید. به جای شکر قهوه ای میتونید شکر سفید رو جایگزین کنید.
  • اگر میخواید کوکی سالم تری داشته باشید، حتی میتونید از عسل یاشیره خرما و انگور برای شیرین کردن این کوکی به جای شکر بهره ببرید.
  • بعد از مخلوط کردن همه مواد کوکی، اگر مایل باشید میتونید از توت فرنگی خرد شده هم داخل مواد کوکی بهره ببرید.
  • جوی پرک رو میتونید کمی خردیا پودری کنید ودر کوکی بهره ببرید.
  • هرنوع میوه خشکی رو میتونید جایگزین توت فرنگی کنید.این کوکی بدون میوه و با شکلات چیپسی به تنهایی هم واقعا خوشمزه ست؛ ولی توت فرنگی طعم خیلی خوبی بهش میده.

امیدوارم این کوکی های خوشگل و مقوی رو درست کنید و از خوردنش کنار عزیزانتون لذت ببرید. برای مشاهده دستورهای بیشتر، به کیک و شیرینی های مجله وبلاگ ماه موزیک مراجعه کنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کوکی جو پرک با تزیین توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی جو پرک با تزیین توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید