شیش کباب، غذایی دلپذیر برای آخر هفته

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، در میان غذاهای ایرانی، کباب همیشه جایگاه خاص و ویژه ای دارد و بیشتر مردم ترجیح می دهند در کنار خانواده یا برای گردش دسته جمعی از این غذا استفاده کنند.

شیش کباب، غذایی دلپذیر برای آخر هفته

شیش کباب یکی از پر طرفدارترین کباب های موجود در ایران است که افراد زیادی آن را خوشمزه ترین غذای جهان می دانند. این کباب از راسته گوسفند و یا گوساله تهیه شده که گاهی با استخوان دنده نیز کباب می گردد. این کباب در مغولستان، بخشی از اروپا و ایران تهیه می گردد. در مشهد معروف به شیشلیک است که یک واژه ترکی است، شیش به معنای سیخ در این کباب است و مشهد یکی از شهرهایی است که این غذا را در برترین شکل طبخ می نماید؛ خصوصا اهالی شاندیز. با وبلاگ ماه موزیک همراه باشید تا طرز تهیه شیش کباب را یاد بگیرید.

مواد لازم برای طرز تهیه شیش کباب

  • گوشت گوسفندی و یا گوساله 1 کیلوگرم
  • ماست 1 لیوان
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن 10 قاشق غذاخوری
  • گوجه 10عدد
  • پیاز 4 عدد
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه شیش کباب

مرحله اول

برای یک کباب با کیفیت بهتر است که از گوشت تازه بهره ببرید و از 24 ساعت قبل از پخت، آن را داخل آب پیاز و کمی فلفل بخوابانید. با این کار نرم و طعم دار می گردد.

مرحله دوم

بعد از گذشت 24 ساعت گوشت را از داخل آب پیاز خارج نموده و به قطعات دلخواه برش دهید. پیازها را رنده کنید. داخل کاسه مناسبی ماست، پیاز رنده شده، آب لیمو، روغن و زعفران را با هم مخلوط نموده و گوشت ها را به این مخلوط اضافه نمایید (بهتر است گوشت 12 ساعت در این مواد بماند).

مرحله سوم

حالا گوشت را به شکل منظم به سیخ بکشید و روی منقل و زغال های قرمزشده طبخ کنید. گوجه ها را هم که بهتر است در سایز کوچک باشند به سیخ بکشید و کباب کنید. حالا شیشلیک را با کره و چلو ایرانی نوش جان کنید.

در کنار این غذا یک سالاد مکزیکی خوشمزه را نوش جان کنید.

فوت و فن طرز تهیه شیش کباب

  • اگر منقل نداشتید گوشت ها را نازک تر برش دهید و در تابه دوطرفه و یا داخل فر شیشلیک را طبخ نمایید.
  • بعد از هر تکه گوشتی که به سیخ می زنید می توانید یک تکه دنبه کوچک هم بگذارید تا به گوشت در حین کباب شدن چربی بدهد.
  • نمک را در مرحله آخر اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر مرغ عسلی مخصوص مهمانی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "شیش کباب، غذایی دلپذیر برای آخر هفته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیش کباب، غذایی دلپذیر برای آخر هفته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید