آشپزی

کیک کاسترد ترکیبی از کیک و ژله

کیک کاسترد کیکی است ترکیبی. به این معنی این کیک به تنهایی یک کیک نیست بلکه در آن از چیزی شبیه به ژله استفاده می گردد که طعم آن را متفاوت می نماید و بافت خاصی به این کیک می دهد. در این کیک شما هم از خوردن کیک لذت می برد و هم از خوردن ژله. کاسترود نوعی پودر ژله...

21 مرداد 1399

قاتل فشار خون بالا

ایسنا/ سارا فوضی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که بیماران پرفشاری خون با آن روبه رو هستند، نوسانات فشار خون است به نحوی که شخص دچار کاهش ناگهانی یا افزایش ناگهانی فشار خون می شود در واقع همین نوسانات فشارخون خیلی خطرناکتر از پرفشاری خون مطلق است که باید حتما...

19 مرداد 1399

آش اسفناج، سبک و مقوی

آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می شود.

12 فروردین 1399
تعداد: (23)