آش اسفناج، سبک و مقوی

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می شود.

آش اسفناج، سبک و مقوی

آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه است که راحت تهیه می شود و برای درمان سرماخوردگی مفید است. در این غذا از سبزی آش استفاده نمی شود و تنها سبزی آن اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، می توانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید.

مواد لازم تهیه آش اسفناج :

  • اسفناج: یک کیلو
  • برنج: نصف پیمانه
  • لوبیا چیتی: نصف پیمانه
  • عدس: یک پیمانه
  • ماش: نصف پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • کشک: یک قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • نعناع داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش اسفناج :

حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آن ها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آن ها را عوض کنید.

لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.

پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویه ها به لوبیای پخته شده اضافه کنید.

برای تهیه این آش می توان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد.

وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.

در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد.

وقتی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.

در صورت تمایل می توانید گوشت قلقلی درست کرده و هنگام سرو در آش بریزید تا مجلسی شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، وبلاگ ماه موزیک را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "آش اسفناج، سبک و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش اسفناج، سبک و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید