خیلی از رشته های دانشگاه ها بازار کار ندارند
به گزارش وبلاگ ماه موزیک، خبرنگاران/لرستان معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، گفت: بعضی رشته های مورد احتیاج از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان احیا شده و امیدواریم این فرایند ادامه داشته باشد.

محمود ثمینی در مراسم تجلیل از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: اهمیت علم و دانش بر کسی پوشیده نیست و جامعه ای که افراد آن مطلع، بالغ، باسواد و اهل علم باشند توسعه یافته محسوب می گردد.
وی با تاکید بر اینکه اگر نخبگان ما در جامعه توسعه یافته باشند، سازمان های ما بالنده و توسعه یافته باشند جامعه نیز توسعه یافته خواهد بود، توضیح داد: تناسب تحصیلی با شرایط و احتیاجهای جامعه بسیار مهم است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه خیلی از رشته های دانشگاه ها بازار کار ندارند، بیان کرد: افراد با این نگاه وارد دانشگاه می شوند که در جایی تحصیلات آنها مورد خدمت واقع گردد و تاثیرگذار باشد یا اینکه فرد برای خود شغلی ایجاد کند و برای زندگی و ادامه تحصیل او شرایطی فراهم گردد.
ثمینی با تاکید بر اینکه خوشبختانه در سال های گذشته دانشگاه علمی کاربردی در این جهت قرار گرفته است و کسانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند علاوه بر اینکه مراحل علمی را پشت سر می گذارند، مهارت های مورد نیز را همزمان دریافت می نمایند، اضافه نمود: این امر خیلی ارزشمند بوده و در پیشرفت کار، اشتغالزایی، کارآفرینی و ... تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه محیط علمی را تجربه نموده اند و سایر آیتم های مورد احتیاج ارتباط با جامعه را دریافت می نمایند، اضافه نمود: این امر در توسعه جامعه بسیار تاثیرگذار است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، توضیح داد: امیدواریم رشته هایی که مورد احتیاج در استان هستند برای توسعه و پیشرفت مورد توجه قرار گیرند.
ثمینی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های لرستان در حوزه های مختلف، بیان کرد: بعضی رشته های مورد احتیاج از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان احیاء شده و امیدواریم این فرایند ادامه داشته باشد.
منبع: خبرگزاری ایسنا