علت گرسنگی شبانه چیست؟

به گزارش وبلاگ ماه موزیک، یک متخصص تغذیه در مورد علت اینکه بسیاری از افراد عصر ها یا شب هنگام خواب احساس گرسنگی می نمایند، شرح داد.

علت گرسنگی شبانه چیست؟

به گزارش وبلاگ ماه موزیک به نقل از وبلاگ ماه موزیک، اسوتلانا فوس متخصص تغذیه در روسیه اعتقاد دارد که کمبود آب بدن یکی از دلایلی است که افراد می خواهند شب ها غذا بخورند. گرسنگی شبانه همچنین می تواند به علت کمبود غذا در وعده های غذایی قبلی باشد.

این متخصص می گوید: صبحانه سبک، خوردن سالاد برای ناهار و چند فنجان قهوه به طور حتم منجر به پرخوری در عصر می گردد.

او توصیه می نماید که صبحانه دلچسب بخورید، میان وعده و یک ناهار دلچسب و کافی را نباید فراموش کنید، برای همه کس، سه وعده در روز کافی است و باید کالری دریافتی روزانه را روی این سه وعده به طور مساوی تقسیم کنید.

بعد از ظهر (حدود 17 ساعت)، شما باید 80 درصد از رژیم روزانه را مصرف کنید. توصیه می گردد شام را حداکثر سه تا چهار ساعت قبل از خواب بخورید، در نتیجه شب ها به سمت یخچال نمی روید و گرسنگی شبانه را احساس نمی کنید.

پیش از این در خبر ها آمده بود که گرسنگی متناوب - وقتی بین وعده های غذایی، 14 ساعت یا بیشتر وقفه طولانی باشد، می تواند برای سلامتی مضر باشد.

گرسنگی متناوب یعنی غذا خوردن در یک زمان خاص و عدم غذا خوردن به طور طولانی که برای بدن بسیار مضر است. در موارد گرسنگی، روز به دو بازه زمانی تقسیم می گردد: به عنوان مثال 16 ساعت بعلاوه 8 ساعت یا 20 ساعت بعلاوه 4 ساعت، اگر شما 20 ساعت به خودتان گرسنگی بدهید و این کار را به طور متناوب تکرار کنید به بدن ضرر می رساند. با این حال گرسنگی متناوب متابولیسم را تغییر می دهد که می تواند برای بسیاری از افراد حیاتی باشد.

منبع: جام جم آنلاین

به "علت گرسنگی شبانه چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "علت گرسنگی شبانه چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید